Diensten

Neem contact op

4Productions ondersteunt evenementenorganisaties waar het nodig is. Op een specifiek onderdeel, of gedurende het volledige productieproces. Wij bieden een totaaloplossing die de zorgen van onze opdrachtgevers wegneemt en hun wensen realiseert.

Productie Management

Tijdens het productieproces zullen wij overeenkomsten opstellen met alle leveranciers en partners om zo de opdrachtgever zo veel mogelijk te ontzorgen. Ons ervaren team zorgt voor een efficiënte samenwerking in een vaak complex productieproces. We zijn de verbindende schakel tussen alle stakeholders. Op deze manier waarborgen we de kwaliteit van het proces en zorgen we voor een optimaal resultaat.

Advies

De evenementen branche ontwikkelt zich in hoog tempo en 4Productions groeit mee. Alhoewel we in mogelijkheden denken, zijn er toch altijd factoren die de productie kunnen beperken. Onze ervaren teamleden hebben al veel gezien en meegemaakt binnen de branche en helpen graag om een plan volgens de huidige regels op te stellen. Wij kennen de grenzen van het mogelijke en adviseren vooraf over budgetten, technische haalbaarheid en veiligheidsaspecten.

Locatie Management

Voorafgaand aan het technisch tekenen gaan wij naar de locatie om te zien wat de mogelijkheden zijn en waar we rekening mee moeten houden. We zullen de locatie vakkundig inmeten en daarna in detail uittekenen. Tijdens de opbouw zal alles worden uitgezet met behulp van GPS. Op deze manier komen we niet voor verrassingen te staan.

Technisch tekenen 2D/3D

De technische tekening is de basis van elke productie, een essentiële informatiebron. In deze tekening is alle cruciale informatie van de productie verwerkt, zoals de locatie van grote objecten, vluchtroutes, maar ook van leidingen, zodat deze niet worden geraakt tijdens de opbouw. Zodra alles in kaart is gebracht, is er een duidelijke blauwdruk van alles wat er ingekocht moet worden.

Inkoopmanagement

Door onze jarenlange ervaring in de evenementenbranche hebben we een groot netwerk aan leveranciers opgebouwd in binnen- en buitenland. Door de goede relatie met deze leveranciers en ons inzicht in marktconforme prijzen kunnen we benodigdheden van de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs inkopen.

Logistiek

Een evenement op het strand, in een weiland midden in de stad of op een schip? We hebben in de afgelopen jaren unieke events gerealiseerd, geen locatie is ons te gek. Op basis van de technische tekening stellen we een uitgebreide logistieke planning op om het productieproces vorm te geven. We werken hierbij samen met gerenommeerde leveranciers, waardoor het logistieke gedeelte van het productieproces soepel verloopt.

Safety Management

Voor 4Productions is een veilig verloop van de productie topprioriteit. We treffen verschillende maatregelen om dit te bereiken. Dit begint al met de technische tekening waarin rekening gehouden moet worden met bijvoorbeeld het juiste aantal nooduitgangen, voorzieningen en de looplijnen van het publiek. Deze aandacht voor crowd control waarborgt de veiligheid van de bezoeker en een goed verloop van het evenement. Daarnaast wordt achter de schermen toegezien op de veiligheid van al het personeel.

Event office

4Productions biedt de optie om een event office op te zetten. Dit is het centrale punt achter de schermen waar alle medewerkers en leveranciers zich kunnen melden voor eventuele ad hoc-problemen, vragen of benodigdheden, zoals bijvoorbeeld portofoons of sleutels. Tijdens de voorbereiding regelen wij de accreditatie.

Site productie

Het is mogelijk voor 4Productions om tijdens de opbouw, showdagen en afbouw met een bekwaam team aanwezig te zijn om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt op locatie. Wij coördineren en realiseren dan de tekeningen en plannen die in het voorstadium gemaakt zijn.

Sluit

We horen graag van je!

Contact Us - NL
Kerkstraat 110
5061 EL Oisterwijk
+31 (0)13 889 25 99
KvK: 62534440
BTW: NL854856043B01